Egészségügyi Szolgáltatások, Új-Zéland

egészség, életmód-tanácsadás

Megtalálható számos elmélet repülő mintegy egészségügyi manapság. A levonható az a teljes összeg, amit meg kell fizetni saját zsebből / év előtt az egészségbiztosítási teszi kifizetések. Attól függően, hogy a terv levonható, például, lehet, hogy meg kell fizetnie $500, vagy akár $5,000, ki a zsebéből, mielőtt a biztosító fizeti azokat az állításokat. Előzetes a paritás törvény, sok biztosítási terv szükséges a betegek, hogy megfeleljen a különböző, gyakran magasabb önrész a mentális egészségügyi szolgáltatások, mint az orvosi szolgáltatások. Ennek eredményeként a törvény, egyetlen levonható most érvényes, mind a mentális egészségügyi kezelés, orvosi szolgáltatások. Egyes esetekben, a terv lehet fizetni mentális egészségügyi kezelés után fizetett része a levonható, de nem vonatkozik a fizikai, egészségügyi kezelés, amíg el nem éri a teljes önrész.

Az a tény, hogy annak érdekében, hogy tartsa a statisztikai számokat fel, az Amerikai REs általában átutalás több embrió egy időben - ez viszont eredmények több terhesség általános, hanem több, magas rendelt többszörösét (ikrek, ikrek pedig több). A spanyol klinikák összpontosít, hogy minimalizálja a kockázatot, a többes terhesség. Bár úgy tűnhet, előnyös, hogy egy nagyobb bang for your buck, sok kockázatok egy több terhessége mind az anya, mind a babák, mind az Európai reprodukciós klinikák nagyon érzékeny ez a téma. A cél az, egy egészséges baba, ők limit transzferek, hogy 2-3 (2 nap vagy nap, 3) embrió. Azt mondta, a média felháborodást vége Octomom, az Amerikai REs most is trend felé, hogy inkább konzervatív száma embriók, hogy át egy friss donor ciklus. Tény, hogy sok kezdenek ügyvéd egyetlen embrió transzferek az USA-ban, de lehet, hogy előbb-utóbb lásd a statisztikák tükrözik ezt a változást.

A betegség lehet kezelni bevezetésével kortizon a szervezetben. Szóval, a hormonok lehet bevezetni a tabletta formájában. A beteg kell, hogy kövesse egy szigorú diéta, néha pedig a többi az életét. Néha az injekciót az ilyen cortisones is lehet növelni, ha a beteg, terhes, vagy szenved valamilyen trauma. Tény, hogy egy ilyen adag is kell, hogy legyen, amikor egy ember lett fertőzött. Fontos, hogy a betegek, a betegség, a kortizon injekciók, úgy, hogy azok gyógyítható, ha lesz sérült.

Nekik is kell egy azonosító címkével, így hogy valaki más is tudja, hogy a betegség, ha válnak, eszméletlen. Szóval a címke lehetővé teszi, hogy valaki tudja, hogy a betegnek szüksége van egy kortizon injekció. Ez a címke is van a telefonszáma, neve, az relatív. A legjobb formáját gyógyítani vagy tű, a kortizol-fecskendő. Néha, a stressz, a betegek több kell, gyógyszert pedig tisztában kell lenniük azzal, hogy a folyamat.

Támogatja az egyetemes egészségügyi hiszem, kell egy igaz minden polgár számára. Mivel azonban minden polgár egyenlő, egészségügyi bölcs, általános egészségügyi, hogy egy tisztességtelen, hogy az egészség-tudatos állampolgárok. A dohányosok például, hogy azonos bánásmódban részesüljön az általános egészségügyi ellátás, annak ellenére, hogy a feltételek önindukált, mint a nem dohányzók.
Dohányzással kapcsolatos betegségekben, mint emphysema, valamint a tüdőrák hely egy hatalmas csatorna a rendszer, de többnyire megelőzhető. Hasonló érv lehet azok számára készült, akik túlsúlyosak vagy nagy ivók. Az univerzális egészségügyi rendszer, az emberek nem kell, hogy felelősséget vállaljon az egészségügyi következményei a rossz életvitel. Mindenki kap hatálya alá tartozó, valamint, hogy mindenki osztja a költség.


A paritás törvény megakadályozza, hogy a biztosítók attól, hogy egy cég éves limit száma mentális egészségügyi ülések vonatkozik. Azonban a biztosító társaságok is mindig sikerül a gondozás. A terv lehet mondani, például, hogy miután a 10 vagy 20 találkozókat, pszichológus, fogják értékelni az esetben állapíthatja meg, hogy a további kezelés orvosilag szükséges" szerint a kritériumok. Ez a fajta gazdálkodás általában megengedett alatt a paritás törvény, ha a vállalat használja ugyanazt a szabványok meghatározására mentális egészségügyi lefedettség, mint használnak, hogy eldöntsék, mit orvosi szolgáltatások fedezésére.

De ha a cég megszünteti vagy csökkenti érdekel, sokkal hamarabb, mint a pszichológus szerint indokolt, hogy arra utalhat, hogy egy esetleges megsértése a paritás törvény.